כניסה
למנויות
צרו קשר

קציצות כרובית אפויות, קלות להכנה וטעימות של הדס

קציצות כרובית אפויות, קלות להכנה וטעימות של הדס

רכיבים:

פרחי כרובית
2 ביצים
4 כפות פירורי לחם
מלח
כורכום
פלפל שחור

לרוטב יוגורט:

חצי גביע יוגורט חמוץ
כפית שום כתוש 
כף וחצי לימון סחוט
מעט חומץ בלסמי
מלח ופלפל

אופן הכנה:

מרתיחים את הפרחים (לא יותר מדי רך)
מועכים את הפרחים ומוסיפים 2 ביצים, 4 כפות פירורי לחם, מלח כורכום ופלפל שחור. 
מועכים הכל יחד ונותנים לזה לנוח.

מחממים תנור ל 190 מעלות ובינתיים יוצרים קציצות עבות ויפות.

מרססים תבנית בשמן, מניחים את הקציצות ומרססים עוד קצת מעל. 
אופים בערך חצי שעה עד שמשחימות מעט.

*** את פירורי הלחם ניתן להחליף בקוואקר/קמח כוסמין וכדומה.
*** לקציצות טבעוניות יש להמיר את הביצים בטחינה גולמית.

איך נתייחס:

הקציצות האפויות מכילות 2 מנות חלבון + 2 מנות פחמימה לכל הכמות.
גביע יוגורט 1.5% = מנת חלבון.

להאמין. לפעול. להגשים.